Werken bij BRIDGE

Op dit moment zijn wij opzoek naar stagiaires (WO) voor de nieuwe BRIDGE/MARIO meting. Meer informatie over de vacature staat hieronder:

Werkzaamheden en praktische zaken:
Je neemt telefonisch contact op met mogelijke deelnemers, waarbij je uitleg geeft over de studies en hun samenwerking en je bent aanwezig bij visitedagen, zowel het psychiatrisch interview en vragenlijsten als de MRI-meting. Daarnaast verwerk je de data.
Andere onderdelen van MARIO waar je ook aan meewerkt zijn o.a. ; het afnemen van een kort psychiatrisch interview bij deelnemers en hun ouders; coachen van deelnemers bij het uitvoeren van een online interventieprogramma en uitvoeren van de follow-up metingen.
Je werkt onder supervisie van de veldwerkcoördinator van MARIO, Stephanie, en de onderzoeksassistent van BRIDGE, Niels. Het is mogelijk om een scriptie te schrijven. De duur van de stage is 6 maanden voor 3,5 dag per week. Ook kunnen, in overleg, deze dagen anders verspreid worden over de stageduur. Startdatum is in overleg. Het hebben van een studentenreisproduct is een vereiste als je niet in Rotterdam woont.

Wat wij zoeken:
– Een Nederlandstalige masterstudent Geneeskunde, Psychologie, Orthopedagogiek, Neurobiologie of vergelijkbaar
– Een flexibele en enthousiaste houding
– Een nauwkeurige werker
– Sterke sociale vaardigheden en affiniteit met kinderen en jongeren
– In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

Wat bieden wij:
– Mogelijkheid tot het schrijven van een scriptie
– Training in het afnemen van gestructureerde interviews
– Uitgebreide ervaring in onderzoek
– Een fijn team om in te werken

Vragen/contact:
Voor vragen kun je contact opnemen met Stephanie van Eijl door te mailen naar mario@erasmusmc.nl, met Niels Weerheim door te mailen naar bridge@erasmusmc.nl of te bellen naar 010-7036083. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en CV.