Deelname

MRI scanner
Sinds oktober vorig jaar is de MRI scanner die wij gebruiken bij het onderzoek stilgelegd. De monteurs hebben aangegeven dat de nieuwe scanner te gebruiken is vanaf april of mei 2016. Dit is helaas later dan verwacht. In verband hiermee kunnen wij op het moment nog niet beginnen met het onderzoek bij nieuwe deelnemers. Aanmelden is wel gewoon mogelijk!

Hebben jullie 3 tot 4 jaar geleden voor het eerst meegedaan aan het BRIDGE onderzoek? Dan hopen wij jullie dit jaar opnieuw te benaderen. Houdt er rekening mee dat hier vertraging in kan zitten, vanwege het vervangen van de MRI scanner.

Kinderen van ouders met een bipolaire stoornis
Gezinnen met een ouder met een bipolaire stoornis hebben te horen gekregen dat we ons maximum aantal deelnemers hebben bereikt voor deze groep. Goed nieuws: we verwachten dat wij in 2016 toestemming krijgen om deze groep uit te breiden. Dan kunnen ook alle broertjes en zusjes van de BRIDGE deelnemers meedoen.